tirsdag 8. mai 2012

Vel hjemme igjen

Etter to uke i Norge va det herlig å kom hjem igjen til Kaspara!

For å gi ei kort oppdatering av ka som blei gjort i Norge, så va det ei uke på kurs i Tjøme i regi av Røde Kors. Ett veldig informativt kurs, men om all infoen kommer til å sitt veit æ ikke heilt. Så va det ett par daga i Oslo der æ fikk litt kvalitetstid med både venna og familie, før æ la på tur nordover i ny bil. Det bei en tur til Steigen for å fær i begravelse til min herlige, fantastiske bestefar Oskar, som va sprek, oppegående, smart og humoristisk til sin siste dag. Han va ett par mnd unna 99 år.Tusen takk for alle historien æ kan fortell om dæ!Du blir alltid savna...

Så va det til Fauske for litt tid med resten av familien der, og litt vennekos. Lørdagen drakk æ ut ei av mine beste venninne som ska stå brud om knapt 4 uke:) Og kor va kaptein oppi alt dette? På jobb, selvfølgelig;)

På søndag va det på tide å legg reisa tilbake til båten, og med ei overnatting på flyplassen i Paris og en 6 timers busstur fra Athen til Lefkada, så va æ mildt sagt sliten når æ kom fram. Men æ bei møtt med en mjuk, varm vind når æ kom fram og har konkludert med at varmen endelig har kommet til Middelhavet :)

Kaptein e forventa her torsdagskveld og med sæ tar han Ole Viborg, som engang tidligere har vært ombord på Kaspara :)

En meir spennende blogg kommer når vi har fått seilt litt igjen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar