mandag 6. februar 2012

Fremdeles vakre Malta

Så e det ei stund sia sist oppdatering...av den enkle grunn at det ikke e like mye spennanes å skriv om når vi ligg i ro. Og det har vi jo gjort ganske lenge nu. Vi kom til Malta rett før jul, og siden da har vi vært fortøyd på samme plass, med ett unntak av en lokal seiltur på øyen her.

Siden sist har kapteinens mamma vært på besøk. Heldigvis viste været sæ fra ei grei nok side. En del vind, men sola skinte hvertfall. Vi fikk besøkt ett par plassa vi enda ikke hadde vært på, også dette med leiebil, og vi fikk smaka enda meir på den herlige maltesiske maten og vinen. Etter 4 daga vendte ho mot nord igjen, heim til kapteins lillesøster og alle dyran:)

Vi har også ordna istand ett vaffeltreff i båten. Gjestan besto av Erik og Eva (nordmennern fra Hvaler som e på langtur), Jack (en amerikaner som starta seilturen sin for 23 år sida!), og en irsk lege med leilighet på Malta og jobb i Saudi Arabia. Alle fikk smak de gode, norske vaffeln med godt tilbehør, og utlendingan likte! Sa de hvertfall....:)

Kaptein e nu i Nordsjøen på jobb, og kommer tilbake fredag om halvanna uke. Da begynn vi å gjør oss klar for nye eventyr på havet igjen, og har bestemt oss for å først seil til Sicilia. Vi va jo der en tur i desember, men fikk ikke med oss så mye så har løst å returner. Så blir vi nok å hopp over Tunisia for denne gang..og seila heller over til Sardinia. Dette gjør vi hovedsakelig for å spar litt tid. Med oss fra Malta til Sicilia bi Åse Linn(venninna t matrosen) og samboern hennes. Vi gleda oss te enda meir besøk!

Etterkvært som vi legg ut i bølga og vind igjen, og tar for oss nye plassa, så bi innleggan fleire og kanskje meir interessant;)
Ett ønske om ei flott uke til alle leseran:)
P.S. Det snya overalt rundt oss, både italia og Afrika, men vi har plussgrader og bar bakke:) Heldigivs!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar