mandag 9. januar 2012

Godt nyttår!

Da va vi tilbake på Kaspara, som har logge å venta på oss på Malta, mens vi har vært hjemme og jobba og feira jul. Dan Håkon fikk sæ ei uke med venna og familie før jul, men 22. desember for han på jobb. Æ fikk 3 herlige uke hjemme, men kan aldri husk å ha hatt det så travelt! Mange som skulle besøkes, mye kaffe som sku drikkes og uendelige festa som skulle deltas på. Og æ klaga ikke ett sekund! Det va deilig med ett norsk avbrekk fra seiling, sol og sløving. Men vi har begge tenkt mye på Kaspara som har logge aleina, og vi har sett frem til å kom tilbake.

Vi ankom Malta 6. januar, etter ei overnatting på nån benka på Frankfurt flyplass. Vi blei møtt med sol og greie temperatura. Men det e meir vårfølelse her, enn vinter eller sommer, så jakkan e fremme og solbrillan på:) Dagen etter ankomst fikk vi besøk av Christian, en kompis og matros, som tidligere va med fra Stavanger til Mandal. Han bor for tida i Alaska, men bestemt sæ for en mellomstopp her ilag med oss, og det synes vi va meget fornuftig!

Nu har vi leid bil, og kjør rundt på øya. Selv om landet e lite, så e det veldig innholdsrikt, og man treng tid for å få med sæ alt. Vi har nu utforska den sørlige delen av øya, og imårra står sentrale Malta for tur. Planen e som sagt å vær her ut februar, så de store seileventyran blir det ikke fremover. Men vi håpa på nån tura ut på øyan i nærområdet, Gozo og Comino.

Men for å frist leserlysten litt kan vi nevn fremtidlige plana fra seint i februar og ut våren. Vi legg ut mot Tunisia, Sardinia, de spanske øyen Menorca, Mallorca og Ibiza, Spania, Marocco, Gibraltar og Portugal :) Og vi gleda oss!

Håpa alle har hatt ei fantastisk jul, og vi ønska alle ett fantastisk år 2012!.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar